Top
 

Vilee

"Otava Food Factoryn kivijalka ovat lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet huippuluokan raaka-aineet."

Vilee

Vileen kivijalka ovat lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet huippuluokan raaka-aineet. Parhaat mahdolliset raaka-aineet kasvavat ja laiduntavat pientuottajien hyvässä hoidossa Etelä-Savossa.

Me Vileen Bistrossa, Kahvilassa, Leipomossa ja Otava Food Factoryssa tunnemme kaikki tuottajat henkilökohtaisesti, ja arvostamme heidän tinkimätöntä työtään puhtaan ruoan puolesta. Missiomme on valmistaa nämä maakuntamme parhaimmat antimet ravintola-annoksiksi, leivonnaisiksi ja jalosteiksi kunnioittaen raaka-aineiden puhtaita makuja. Jokainen annos Bistrossa ja Kahvilassa, jokainen Miina-Leipurin leivos, jokainen Petrin pizza, jokainen makkarapaketti on huolella ja rakkaudella alusta asti käsityönä valmistettu ilman lisäaineita ja puolivalmisteita.

Tämän me sekä Bistron, Kahvilan ja Otavan ammattitaitoinen henkilökunta haluamme teille ylpeydellä tarjota.

Tervetuloa herkuttelemaan Vileeseen!

Ilkka ja Vilma Arvola

Tämä on Vilee

Kuvassa Vileen henkilökuntaa ja tuottajia. Kaikki emme päässeet mukaan kuvaan, mutta meille Vilessä jokainen tuottaja ja kalastaja on tärkeä. Sekä myös jokainen meille marjoja, sieniä ja kalaa toimittanut vapaa-ajan “tuottaja”.

Vilee-nimi tarkoittaa Vilmaa ja Ileä (eli Ilkkaa) ja sehän Vilee olikin vuonna 2010, kun perustimme Vilee Puoti & Bistron kahdestaan Porrassalmenkadulle. Suurin osa tuottajistamme on tullut meille tutuiksi jo silloin ja yhteistyö jatkuu edelleen. Henkilökuntaa meillä on tällä hetkellä n. 20 vakituista työntekijää.

Käsintehtyä lähiruokaa.