Vihreän Autoilun Aika? Liisaa Itsellesi Sähkökäyttöinen Tesla

0
945

Hyppää mukaan uuden ajan autoiluun. Tesla on ollut jo vuosia sähköautoilun kärkiasemassa, ja nyt voit hankkia käyttöösi Teslan – ilman auton omistamiseen liittyvää päänvaivaa.

Leasing on kätevä tapa pitää autoa; ei enää huolta auton mukana tulevista kustannuksista tai vastuista, lisäksi tiedät tarkkaan ottaen joka kuukausi kuinka paljon auton pitäminen kustantaa. GoMore tarjoaa käyttöösi sähköauton kannattavuuden, liisaamalla käyttöösi Teslan. Katso lisää osoitteesta: https://gomore.fi/leasing/tesla

Kestävää autoilua samalla kun säästät rahaa

Alkupäivistään lähtien, Teslan tehtävänä on ollut nopeuttaa maailman siirtymistä kestävän energian käyttöön. Kaikille varmasti onkin jo tuttu Elon Muskin lippulaivakeksintö, Tesla sähköauto. Ei aikaakaan, kun Tesla todistikin, että sähköautot voivat olla parempia, nopeampia ja hauskempia ajaa kuin perinteiset bensa-autot.

Liisaamalla auton säästyt seuraavilta menoeriltä:

  • Huolto ja korjaukset
  • Katsastukset
  • Renkaat
  • Kasko ja muut vakuutukset

Tiedätkö kuinka paljon yksityisauton pitäminen lopulta kustantaa?

Polttoainekustannukset, autovero, renkaat sekä huollot ovat suurimpia kuluja, joita auton omistaminen tuo mukanaan. Lisäksi on hyvä muistaa, että auton arvo myös laskee, jopa satojen eurojen verran sen hankintapäivästä lähtien. Auton leasing takaa, että suurin osa kuluista ei jää sinun huolehdittavaksi.

Liisaamalla auton GoMorelta, hankit auton kiinteään kuukausihintaan. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia käsirahasta tai muista ennakkomaksuista. Määrittämällä itse kilometrimäärän jokaiselle leasing-jaksolle, pysyt perässä auton käytön kuukausittaisista kuluista.

Jos jaksolla sattuu olemaan aikoja, jolloin et tarvitse autoasi, voit kätevästi vuokrata autoasi muille, kun et itse käytä sitä. Kun leasing-sopimus päättyy, auto palautuu takaisin GoMorelle.

Kuinka liisata Tesla käyttöön GoMorelta?

Voit saada auton käyttöösi GoMoren verkkosivujen kautta tehdyllä hakemuksella. GoMore ottaa yhteyttä ja käy hakemuksen läpi. Tämän jälkeen, kun kaikki on sovittu ja valmista, tarkistaa GoMoren leasing-kumppani hakijan luottotiedot. Jos kaikki on kunnossa, hakemus hyväksytään ja saat sähköpostiisi vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten.

Näin ollen tilaus on sitova vasta, kun hakija on allekirjoittanut leasing-sopimuksen. Tilaus lähetetään GoMoren jälleenmyyjälle, joka toimittaa auton käyttöösi.

Koska GoMoren kautta tehty leasing-sopimus sisältää juuri valitsemasi kilometrimäärät halutulle vuokra-ajalle, on autoon kuluvat kustannukset aina kiinteät ja siten selkeämmät kuukausittain. Jos kilometrit sattuisivat ylittymään, ne voidaan aina maksaa jälkikäteen.

Liisaamalla Teslan, voit huoletta nauttia pelkästä ajamisesta, sillä kun on huollon tai vuosittaisten katsastusten aika, voit vain viedä autosi lähimpään valtuutettuun huoltoon. Helppoa ja vaivatonta.

Kun leasing-aika on ohi, palautetaan auto sovitun ajan puitteissa. Vuokraajaan ollaan yhteydessä kuusi kuukautta ennen sopimusajan päättymistä, jolloin voidaan sopia jatkoajasta tai käydä läpi palautukseen liittyvät asiat.

Vihreämmän aikakauden ajamista?

Miltä kuulostaisi nolla bensakulut ja sekä kiinteät että selkeät kuukausittaiset kulut auton käytölle joka kuukausi? GoMoren Tesla leasing-sopimuksella se onnistuu!

Lataa vain Teslasi yhdessä monista ilmaisista latauspisteistä ympäri maan, ja jatka ajamista. Vaivatta ja ilman ylimääräisiä kuluja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here