Top 5 suosituimmat livepelit

0
571

Livepelit eivät koskaan lakkaa olemasta trendejä! Ja se tuo hyvän syyn listata TOP 5 suosituinta livepeliä, joiden parissa viettää mukavia syysiltoja.

Kun ajattelee livepelejä ensimmäisenä tulee tottakai mieleen blackjack, ruletti, baccarat ja moni muu perinteinen pöytäpeli. Näiden lisäksi on tullut valikoimiin uskomattomia show livepelejä, joista ei ideat ja hauskuus lopu kesken. Siksipä ollemme nyt listanneet alle viisi suosituinta mukaansatempaavaa ja hieman perinteisen ulkopuolelle meneviä livepeliä. Näistä peleistä nauttii varmasti jokainen, sillä omintakeiset lisäykset ja perinteinen livepelien maailmaa kohtaa yhdessä paikkaa.

Lähes kaikki uudet nettikasinot kantavat valikoimassaan alla olevat livepelit.

Dream Catcher

Evolution Gamingin kehittelemä mukaansatempaava Dream Catcher tuo raha pyörät kotiisi. Tämä hauska luokseen vetävä yksilö vie pelaajat helposti mennessään helpoilla säännöillä ja uniikisti pelaajien kanssa vuorovaikutuksessa olemisella. Mittatilaustyönä tehdyn pyörän on suunnitellut Evolutionille TCSJOHNHUXLEY. Ympäri pyörää on laitettu erilaisia efektejä lisäämään upeaa käyttäjäkokemusta, kuten esimerkiksi tietynlaisia valaistuksia sekä musiikkia.

Peli itsessään on hyvin interaktiivinen eli live diileri käy jatkuvasti keskustelua pelaajien kanssa luoden turvallisen ympäristön, joka on samalla hauska mutta jännittävä. Kuka vie suurimman voiton? Pelaajat saavat valita numeron: 1, 2, 5, 10, 20 tai 40, jonka kohdalle he uskovat pyörän pysähtyvän. Jos pyörä pysähtyy veikatun numeron kohdalle voittaa pelaaja vastaavan maksun (1=1, 2=1, 5=1 ja niin edelleen). Kaksin- tai seitsemän -kertaiset pyöräytys lohkot tarjoavat mahdollisuuden super kokoisiin maksuihin. 

Lightning Roulette

Tämäkin Evolution Gamingin tarjoama super livepeli on uniikki pelikokemus kaikille, jotka saapuvat sen pariin. Kaikki vanhat ruletin vedonlyönti osuudet löytyvät, mutta nyt mukana on pienoinen mauste. Lightning Rouletissa on extra mahdollisuudet voittaa lisättyjen Lucky Numbers ja Lucky Payoutsien avulla. Pelin hyvästä kehityksestä kertoo myö se, että vuonna 2018 Lightning Roulette sai Product Innovation of the Year at the Global Gaming Awards ja G2E Las Vegas and EGR’s Game of the Year palkinnot.

Peli itsessään on jo visuaalisesti hyvin miellyttävän näköinen, mutta korkean maksun RNG Lucky Number voittoja on saatavilla jokaisella kierroksella. Pohjana toimii vanha Live Ruletin elementit: live pyörä, live diileri ja täysi rivi ruletti panoksia. Lightning Roulette tuo tähän pienen mausteen –  jokaisella pelikierroksella 1-5 Lucky Numbersiin osuu salama, joka nostaa maksujen kerrointa 50x ja 500x välille. 

Sweet Bonanza Candyland

Sweet Bonanza Candyland livepeli Pragmatic Play Liveltä tarjoaa suun täydeltä makeaa. Pelatessaan suloisen makeaa onnenpyöräpeliä, pelaajat saavat nauttia ainutlaatuisista toiminnoista aina karkkisateista makeiskierroksiin. Makean ystävät, nyt on hyvä hetki kokoontua tämän pelin äärelle ja tyydyttää makeanhimo. Livepelin ehkä halutuin toiminto on Sugar Bomb eli nimensä veroisesti sokeripommi, joka voi tuoda täyteläisen jopa 10 -kertaisen kertoimen ja uudelleenpyöräytyksen!

Tässä livepelissä on huikea kasa monia bonusominaisuuksia – löytyy niin voittokertoimia kuin ilmaiskierroksia. Mikäli pelin onnetar suosii pelaajaa voi onnenpyörän pyöräytyksellä tuoda kotiin jopa 20 000x -panoskertoimen voiton, mikäs sen makoisampaa. Onnenpyörässä on muiden tavallisten sektoreiden lisäksi bonussektoreita, kuten jo aiemmin mainittu Sugar Bomb, mutta myös Sweet Spin ja Candy Drop. Sweet Spin -sektorin tullessa avautuu 6×5 -pelialue ja ilmaiskierroksia ropisee.

Sektorin aikana saa voittoja, kun pelialueelle tulee vähintään kahdeksan samanlaista symbolia. Candy Drop -sektori palkitsee pelaajia satunnaisilla kookonaispanoskertoimella. 

Crazy Coin Flip

Jälleen yksi Evolution Gamingin kehittämä livepeli, jossa yhdistyy parhaat osat RNG sloteista ja livepelin uniikki formaatti. Crazy Coin Flip tarjoaa erilaisia vaiheita, joiden aikana voi voittaa isosti. Finaalipelin kolikonheitossa voi maksujen kerroin tuplaantua! Hauska livepeli, jossa onnella ja sattumalla on iso osuus. Koskaan ei voi varmaksi tietää kumpi puoli kolikosta kääntyy, kun sitä heittää. Sininen vai punainen – kumpi voi tuoda voiton todennäköisimmin kotiin? 

Crazy Coin Flip koostuu kolmesta erilaisesta pelivaiheesta: pätevyys slotti, kelloa vastaan pelattava slotti sekä Live Coin Flip bonus kierros, jotka varmasti tarjoavat hyvin viihdykettä päiviin. Pätevyys slotissa tulee kerätä kolme scatter symbolia ja pelaaja on oikeutettu livepeliin. On olemassa mahdollisuus, että onnekkaana saadut symbolit tulevat kertoimien kanssa ja ne voi viedä mukanaan suoraan kelloa vastaan pelattavaan peliin. Kelloa vastaan pelattaessa slotti antaa mahdollisuuden tehostaa kertoimet, keräämällä kolme samanväristä symbolia keskimmäiseltä riviltä. Myös nämä voitetut kertoimet laitetaan yhteen ja voidaan viedä seuraavalle kierrokselle. 

Coin Flip bonus kierros live juontajan kera tuo lisää kertoimia molemmille kolikon puolille. Nämä kertoimet edesauttavat kokonaisvoittoihin, jotka on saatu aiemmilta kierroksilta. Jännitys alkaa, kun juontaja vetää kahvasta, jotta kolikko pyörähtää ja näyttää lopulta kumpi puoli vie voiton – joko sininen tai punainen. Oli tulos mikä tahansa, saa pelaaja maksun sitä vastaan minkälaiset kertoimet voittajapuolen kolikossa on. 

Gonzos Treasure Hunt

Evolution Gamingin ja NetEntin luoma livepeli perustuu yhteen maailman suosituimpaan tutkimusmatkailijaan, joka vie pelaajat aina Eldoradoon asti. Tämän livepelin äitinä toimii Gonzo’s Quest -kolikkopeli, joka on varmasti tunnettu pelaajien keskuudessa. Yhteistyössä tehty peli on uniikki ja vie varmasti pelaajan kuin pelaajan mennessään hauskalla tutkimusmatkailijan tvistillä. 

Pelin taustalla toimii iso kiviseinä sisältäen 70 tiiltä , jonne on piilotettu eriarvoisia symboleja ja mukana on tietysti monenlaisia bonustoimintoja. Mikä parasta, maksimivoitto voi nousta peräti miljoonaan euroon asti! Pelaajien tehtävä on etsiä seinältä haluttuja symboleja, joista voi saada jopa 65 -kertaiset voitot. Pelaaminen alkaa silloin, kun pelaaja valitsee symbolin, jota haluaa kierroksen aikana hakea. Yhteensä valittavia symboleita on kuusi: ruskea, oranssi, violetti, vihreä, sininen ja punainen.

Pelaajan valittua yksi haettava symboli seuraavaksi tulee päättää kuinka monta valintaa haluaa. Maksimimäärä on 20 ja sitä ylemmäs ei voi mennä. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here