Top 5 Sportaza Login Käyttävää Pokerinpelaajaa Suomesta

  0
  1526

  Suomella on mielenkiintoinen suhde rahapeleihin. Toisin kuin monissa muissa maissa, rahapelialaa säännellään niin tiukasti, että sitä valvoo valtion monopoli, joka vastaa kaikkien rahapelipalvelujen tarjoamisesta maassa.

  Tämä tarkoittaa, että suomalaisten pokerinpelaajien on mentävä jollekin harvoista kansallisista kasinoista pelatakseen peliä virallisesti. Toki maassa on myös kukoistava amatöörien pokerikenttä, ja monet ihmiset ovat tehneet itselleen nimeä menestymällä pelissä. Tietenkin on olemassa myös nettipokerisivustoja, kuten sportaza login, jossa pelaajat voivat nauttia suosikkipeleistään.

  Suomessa on monia pokerin ammattilaismestareita, mutta nämä ovat vain muutamia, jotka ovat saavuttaneet suurta menestystä alalla.

  Jens Kyllönen

  Toinen 80-luvun lapsista, vuonna 1989 syntynyt Jens Kyllönen, asuu Suomessa ja pelaa pokeria.Hän on osoittanut olevansa yksi turnauksen parhaista pelaajista. Kyllönen kiinnostui pokerista ensin pelaamalla sitä netissä ja vuonna 2012 hänet palkittiin Suomen parhaana pokerinpelaajana vuonna 2013. Uransa aikana hän on tienannut noin 5,5 miljoonaa dollaria palkintorahoja.

  Koko uransa ajan Kyllönen on käyttänyt erilaisia lempinimiä, etenkin netissä pelatessaan. Kyllönen on yksi kaikkien aikojen suurimmista rahavoittajista nettisivuilla, kuten sportaza login. Hän on voittanut WSOP-rannekkeen ja hänet on tunnustettu yhdeksi maailman parhaista pokerivalmentajista.

  Juha Helppi

  Vuonna 1977 syntynyt Juha Helppi on toinen turnaustensa erikoismies, joka on päässyt suuriin liigoihin vuosien hiomisen jälkeen. Helppi on ainutlaatuinen ja merkittävä siinä mielessä, että hän päättää pysyä kohteliaana ja lempeänä koko pelin ajan, eikä ole niin aggressiivinen kuin monet muut pelaajat. 

  Hänen uskotaan tienanneen noin 7,3 miljoonaa dollaria palkintorahoja uransa aikana. Suurin summa, jonka Helppi on koskaan voittanut kerralla, oli 399 000 dollaria High Roller -tapahtumassaan Maltalla vuonna 2015.

  Ilari Sahamies 

  Vuonna 1983 syntynyt Sahamies on suosittu ja kuuluisa pokerinpelaaja, joka tunnetaan parhaiten luonteestaan. Hänen matkansa alkoi, kun hän oli 15-vuotias pelatessaan kotona ystäviensä kanssa. Loppu on historiaa. 

  Sahamies oli innokas biljardinpelaaja, mutta myöhemmin hän kehitti intohimonsa biljardin lisäksi myös pokerin pelaamiseen.

  Sahamies pidetään yhtenä parhaista pokeriammattilaisista. Tämä johtuu siitä, että hän on voittanut uransa aikana lähes 2 miljoonaa dollaria turnauksissa. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän tienasi lähes 7 miljoonaa dollaria pelaamalla Full Tilt Pokerilla vuonna 2009, mutta menetti pian sen jälkeen lähes kaiken.

  Patrik Antonius

  Vuonna 1980 syntynyt Patrik Antonius on yksi Suomen tunnetuimmista pokerinpelaajista, ja hyvästä syystä. Antonius on tienannut liveturnauksissa noin 8 miljoonaa dollaria, tienaten enemmän kuin Kyllönen ja Sahamies. Häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista voittajista.

  Antonius aloitti pelaamisen 2000-luvun alussa ja osoitti nopeasti lahjakkuutta ja intohimoa peliä kohtaan. Vuonna 2005 hän voitti 280 000 euroa EPT Badenissa. Sen jälkeen hän on jatkanut pelin eri variaatioiden pelaamista, sivustoilla kuten sportaza login, ja nyt hänet tunnetaan kaikkialla maailmassa taidoistaan.

  Mika Paasonen

  Mika Paasonen on yksi Suomen parhaista pokerinpelaajista, joka aloitti pelaamisen pokeribuumin aikana ja jota kiehtoi suosittu pokerielokuva Rounders. Hän tutustui pelaamiseen ensimmäisen kerran matalan panoksen turnauksissa ja netin käteispeleissä. Pian Mika siirtyi kokonaan turnauspokeriin, ja muutamassa vuodessa se kannatti.

  Mika näyttää pelanneen viime aikoina vähemmän pokeria, ehkä muiden kiinnostuksen kohteiden vuoksi, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi nähdä hänen pelaavan ympäri maailmaa.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here