Täysikuu Tulee: Näin Valmistaudut Siihen Horoskooppimerkkisi Mukaan!

0
910

Täysikuu jakaa energiaansa 2-3 päivän ajan kuukaudesta. Kuu käy vuoden aikana läpi jokaisen eläinradan 12 merkin, joiden mukaan kuukausille muodostuu oma teemansa ja energiansa. Tiesitkö, että esimerkiksi täysikuu Leijonan merkissä auttaa sinua löytämään sisäisen rohkeutesi. Toisaalta kun täysikuu nousee kalojen merkkiin, on se kutsu syvemmälle tunteisiisi.

Astral TV kertoo sinulle miten täysikuu vaikuttaa horoskooppi merkkiisi. Pysy mukana ja lue lisää täydenkuun maagisesta voimasta!

Eläinradan merkit ja täysikuu

Riippumatta siitä milloin olet syntynyt ja mikä olet horoskooppi-merkiltäsi, täysikuu tulee vaikuttamaan sinuun huolimatta siitä mihin merkkiin se on sinä kuukautena asettunut. Täydenkuun edustama eläinradan merkki muodostaa kuukaudelle sen ominaisuuksien mukaan teeman, joiden energioiden mukaan on hyvä järjestellä elämää.

Täysikuu siirtyy siis joka kuukausi eläinradan läpi tähtimerkistä toiseen, joiden mukaan täydenkuun tuomat energiat vaihtelevat.

Näin voimme horoskoopistamme huolimatta käyttää hyödyksi jokaisen 12 merkin tuomaa voimaa vuoden jokaisena päivänä!

iso täysikuu tummalla yötaivaalla horoskooppi

Katso alta Astral TV selitykset, sille miten täysikuu vaikuttaa sinuun, kun se on horoskooppi-merkissä:

Oinas: Itserohkeus kukoistaa ja kaikki tuntuu mahdolliselta. Aggressioita ja tunteenpurkauksia. Kärsimättömyyttä ja itsetahtoa, joka vie eteenpäin kohti päämäärääsi.

Härkä: Härän aika tuo tasapainoa ja maanläheisyyttä: luo sensuaalista tunnetilaa. Aika nauttia elämän mukavuuksista ja keskittyä materiaaliseen hyvinvointiin sekä itsensä hemmotteluun.

Kaksonen: Uudet tuulet ja kujeet. Jano tiedolle sekä ajatuksenjuoksulle. Saatat olla erityisen sosiaalinen sekä mielellä on suuri tarve kommunikaatiolle ja uuden oppimiselle.

Rapu: Aika olla herkkä. Saatat tuntea tarvetta hellyydelle ja tunteidenosoituksille. Empatia ja intuitio voimistuu, ja on tärkeää, että tunnet olosi turvatuksi.

Leijona: Omavaraisuus kunniaan. Tänä aikana meistä löytyy tahtoa ja intohimoa. On aika olla kaiken keskipisteenä. Draamalta ja turhamaisuudelta on vaikea välttyä.

Neitsyt: Käytännönläheisyys on tämän ajan teema. Kaikki on selkeää ja hyvin perusteltua. Mieli on avoin rationaaliselle ajattelulle, jossa tunteille ei ole tilaa. Pedantti ja rajoittunut.

Vaaka: “Joko niin tai näin” – olet kahden tulen välillä. Ideat ja arvot taistelevat keskenään, mutta looginen ajattelu on silti voimissaan ja auttaa sinua eteenpäin. Harmonia eri tunteiden välillä on helppo saavuttaa tänä aikana.

Skorpioni: Asiat voivat muuttua pelottavan intensiivisiksi. Tunteet saavat tuunauksen 0-100:aan. Intohimo ja halu päästä eteenpäin ovat voimissaan. Se auttaa meitä luomaan tavoitteita tulevaisuudelle.

Jousimies: Hyviä viboja! Mieli on keskittynyt poistamaan negatiiviset asiat ja asettamaan katseen reippaasti eteenpäin. Spontaanisuus ja rakkaus huviin tuo mukanaan hyviä muistoja!

Kauris: Ei aikaa huveihin! Yhtäkkiä tunnelma onkin hyvin vakava ja mieli on keskittynyt tavoitteisiin ja niiden tuloksiin. Aikaa ei ole hukattavana, sillä tämä energia luo positiivista voimaa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vesimies: Aika oppia uutta ja nähdä uusia puolia. Vapaa ja sitoutumaton ovat adjektiiveja tälle ajalle. Pääset lähemmäksi asettamiasi tavoitteita ja luot uusia intellektuelleja ihmissuhteita.

Kalat: Syvissä vesissä. Mielialasi on unenomainen ja oikukas. Mielikuvituksemme laukkaa ja aika on täydellinen uuden luomiselle. Ideoille ei näy loppua. Taiteellinen puolesi saattaa vahvistua ja saada boostin. 

täysikuu horoskooppi eläinradan merkit kellotaululla taustalla tähtitaivas

Täysikuu on täydellinen aika muutokseen!  Täydenkuun aikaan Astral TV tulkitsijat ovat tukenasi. Katso neuvot ja vinkit siitä, miten se vaikuttaa horoskooppi merkkiisi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here