Sopiiko Painonpudotusdieetti Kaikille? Tai Ei?

0
1200

Tämän painonpudotusdieetin vahvuus on sen yksinkertaisuus. Se on vastakohta kaikille nille monille typerille ja ja täysin turhille dieeteille, joihin kaikki ovat törmänneet.

Tämä dieetti perustuu maalaisjärkeen ja on yksinkertaisin ja terveellisin tapa ihmiselle laihtua. Se ei perustu taikatemppuihin tai myynninedistämiseen. Tämä painonpudotusdieetti on ilmainen. Mitään ei tarvitse ostaa tai liittyä mihinkään kerhoon.

Kaikki tarvittava tieto painon pudotuksesta löytyy täältä (ilmaiseksi) luettavaksi, ymmärrettäväksi ja otettavaksi käyttöön.

Sopiiko painonpudotusdieetti kaikille?

Se on enimmäkseen tarkoitettu niille, jotka haluavat, no, laihtua. Se onkin aikalailla ainut rajoittava tekijä. Niin ja lisäksi niille, jotka eivät halua tuhlata rahaa. Jos sovit tähän ryhmään, painonpudotusdieetti on juuri sinulle.
Pähkinänkuoressa, painonpudotusdieetin edut ovat:

  1. Yksinkertainen
  2. Turvallinen
  3. Tehokas
  4. Ilmainen

Jos tämä kuulostaa hyvältä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Mikä tekee siitä niin yksinkertaisen?

Ensinnäkin painonpudotusdieetti on yksinkertainen, sillä se ei perustu taikatemppuihin tai trendeihin. Se menee suoraan asiaan ja jättää välistä kaikki ne turhat toimenpiteet, joita useimmissa kaupallisissa dieeteissä vaaditaan. Tosiasiassahan näillä toimenpiteillä ja monimutkaisilla ohjelmilla yritetään saada kyseisen dieetti erottumaan joukosta, jotta tuotetta myytäisiin.

Toisekseen, painonpudotusdieetissä on kyse faktoista ja maalaisjärjestä. Eli siitä mikä toimii ja mikä ei. Yhdellä lauseella: Tarkoitus on vähentää hieman kokonaiskalorimäärää ja sitten varmistaa, että ne kulutetus kalorit tulevat tasapainoisesta dieetistä, jossa on proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa.

Pohjimmillaan siis sama käytännöllinen dieetti, jota useat lääkärit ja asiantuntijat suosittelevat kun eivät yritä myydä mitään.

Miksi painonpudotusdieetti on ilmainen?

Se on ilmainen, sillä kyse on meidän kaikkien yhteisestä tavoitteesta. Tarkoitus on jakaa ilmaista todenmukaista tietoa asiasta, joka koskettaa monia.

Senhän takia olet tänne tullut, eikö vaan?

Koska olet kiinnostunut painon pudotuksesta. Koska haluat pudottaa painoa ilman “edullista osamaksusopimusta.

Koska et mielelläsi etsi painonpudotustietoa vain löytääksesi tekstin: “siirry tästä verkkopankkiin maksaaksesi painonpudotuskirjatilauksesi!”

Koska saat päänsäryn jatkuvasta trendidieettien ja kaupallisten painonpudotusohjelmien tulvasta. Niin ajattelimmekin. Siitä syystä painonpudotusdieetti on ilmainen.

Kuka loi painonpudotusdieetin?

Sinun kehosi. Kuten sanottu, tämä painonpudotussuunnitelma perustuu yksinomaan ihmiskehon tapaan pudottaa painoa. Tapaan, joka on aina ollut olemassa. Se on yksinkertainen, turvallinen ja niin tehokas kuin painonpudotusdieetti voi vain olla.

Ajattelet varmaan, että jos tämä on totta, mikset ole kuullut siitä aikaisemmin? Yksinkertaista: siksi, koska sitä ei ole kaupattu sinulle. Sillä ei ole edes ollut myyvää nimeä. Se on vain tapa miten ihmiskeho on suunniteltu luonnollisesti pudottamaan painoa, joten on vaikea myydä painonpudotusdieettiä, joka perustuu vain tähän. Lisäksi on aika vaikeaa myydä jotain, joka on ilmaista.

Tieto, johon painonpudotusdieetti perustuu on jo olemassa. Se ei ole mitään uutta. Me vain haluamme koota kyseisen tiedon yhteen paikkaan. Paikkaan, jossa kävijät voivat oppia aiheesta kaiken tarvitsemansa ilmaiseksi. Paikka, jota kävijät voivat suositella ystävilleen sen sijaan, että suosittelisivat heille kirjaa ostettavaksi tai ohjelmaa, johon liittyä.

Aloita HETI!

Puheet sikseen. Olet saanut lukea enemmän kuin tarpeeksi tietoa painonpudotusdieetistä päättääksesi onko se sopiva sinulle. Jos et usko niin, sillä hyvä. Voit vapaasti koikeilla mitä tahansa sadoista painonpudotussuunnitelmista, joita on markkinoilla. Osta heidän kirjojaan, tuotteitaan ja jäsenyyksiään. Onnea yritykseen.

Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että painonpudotusdieetti on sinua varten, käydään hommiin. Olemme jakaneet sen kolmeen osioon. Jotta ymmärtäisit ja kykenisit parhaiten seuraamaan suunnitelmaa, sinun TÄYTYY seurata osioita järjestyksessä. Älä hypi kohtia tai jätä mitään välistä. Olet vain kolmen askeleen päässä painon pudotuksesta – ilmaiseksi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here