Samsungilta huippupuhelin S22

0
657

Samsung julkaisi helmikuussa uudet Galaxy s22 -sarjan huippupuhelimensa.

Tehokas akunkesto

Samsungin julkaisemassa S22 normaalimallissa on 3700 mAH akku, joka takaa peruskäytössä riittävän akun keston.

Monipuoliset ominaisuudet

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G älypuhelin on varustettu sulautuvalla 120 Hz:n näytöllä, tehokkaalla Exynos 2200 prosessorilla ja isolla akulla. Lisäksi S22 Ultra 5G puhelimen mukana toimitetaan S-Pen kynä, jolla voit kätevästi piirtää, kirjoittaa tai käyttää puhelinta.

Kamerat

Galaxy S22 Ultra on varustettu 40 megapikselin etukameralla sekä neloistakakameralla, jossa on 108 megapikselin laajakulmakamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 10 megapikselin telekamera, joka sisältää kolminkertaisen zoomin. Takalasin kamera on päällystetty heijastamattomalla kalvolla, joka vähentää merkittävästi linssin heijastuksia. Kamerat tarjoavat helpon kuvauskokemuksen, jolla vähän huonompikin kännykkäkuvaaja saa ammattimaista kuvausjälkeä aikaiseksi.

Prosessori

Kahdeksanytiminen prosessori varmistaa sujuvan toiminnan tilanteessa kuin tilanteessa. Se on nopeampi kuin aikaisemmat prosessorit Samsung Galaxy-sarjassa.

5G-Yhteys

Galaxy S22 Ultra tarjoaa nopean 5G-yhteyden nopeilla latausnopeuksilla.

Akku

Puhelin saa virtansa 500mAh akusta, joka mukautuu puhelimen käyttötavan mukaan, jotta puhelin voisi optimoida akunkeston koko päiväksi. Laite tukee nopeaa 45W:n pikalatausta.

IP68 luokka

Samsung S22 Ultra on varustettu IP68 vesitiiviysluokalla. Luokka takaa vesitiiviyden sekä roiskevesisuojauksen varmasti sekä turvallisesti.

Koko

Samsung S22 Ultra tunnetaan pienestä koostaan, ja se mahtuukin helposti taskuun. S22 Ultra näytön koko on ainoastaan 70,6 x 146x 2,6mm ja se painaa vain 158 grammaa.

Näyttö

Samsung S22 Ultrassa on laidasta laitaan yltävä AMOLED-näyttö. Se pitää sisällään 2 340 x 1080-resoluution, joka on merkittävästi pienempi kuin kilpailevassa iPhone 13:ssa. Puhelimen etukamera on upotettu näyttöön huomaamattomasti eikä tämä häiritse puhelimen käyttöä.

Ohjelmisto

Käyttöjärjestelmä on Samsungille tyypillinen ja selkeä One UI 4.1, joka pohjautuu Android 12:een. Samsung ei ole lisännyt omia sovelluksiaan merkittävästi Androidiin, mikä saattaisi vähentää käyttöjärjestelmän viemää tilaa puhelimessa.

Kun harkitset uuden puhelimen hankintaa, olipa se Samsung Galaxy S22 tai joku muu malli, siihen kannattaakin heti hankkia suojakuoret. Skalhuset on paras paikka löytää ne puhelimellesi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here