PARHAIMMAT Romanttiset Asiat, Joita Pariskunnat Voivat Tehdä Suomessa

0
866

Yhdessä kumppanin kanssa on mukavaa käydä välillä romanttisilla treffeillä. Yleensä ne suuntautuvat ravintoihin, sillä romanttinen illallinen on monelle ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun puhutaan tunnelmallisista treffeistä. 

Mutta on olemassa myös muita vaihtoehtoja. Suomessa on paljon romanttisia paikkoja, joissa pariskunnan voivat viettää yhteisiä hetkiä. Tähän artikkeliin olemme listanneet sinulle kahdeksan parasta vinkkiä, joiden avulla luot romanttisen illan. 

Luontotreffit

Romanttisen päivän voi viettää luonnon helmassa. Esimerkiksi auringonlaskun ihaileminen yhdessä on yksi tunnelmallisimpia tapoja nauttia kauniista maisemista. Suomessa on paljon hyviä ulkoilureittejä ja meren- sekä järvenrantoja, joissa voi ihailla luonnon kauneutta.

Varsinkin kesäisin Suomen luonto tarjoaa parastaan. 

Silloin voi lähteä yhdessä vaikka yöuinnille tai aamu-uinnille. Romantiikka voi olla myös spontaania ja yllättävä kutsu kuutamouinnille voi kuulostaa erittäin houkuttelevalta! Tietenkin luonnon helmassa voi myös viettää romanttista piknikiä.

Pakkaa laukkuun mukaan hieman hyvää juomaa ja naposteltavaa ja suuntaa mukavaan ja rauhalliseen paikkaa, jossa vietätte varmasti ihanan illan. 

Yhteinen benjihyppy

Tämä romanttinen vinkkimme vaatii pariskunnalta hieman rämäpäisyyttä ja seikkailumieltä. Benjihyppy on kaikille ikimuistoinen kokemus ja mikä olisikaan parempaa, kuin kokea se yhdessä. 

Parihypyssä molemmat hyppääjät lähtevät hyppyyn yhdessä ja sylikkäin. Tämä on hyppy, jota harva katuu, sillä tunne pudotuksesta saa adrenaliinin liikkeelle. Benjihyppyä kannattaa kuitenkin suunnitella yhdessä etukäteen, sillä kaikki eivät siihen uskalla lähteä, joten jos et ole varma, haluaako kumppanisi hypätä, kysy asiasta etukäteen. 

Elokuvailta

Mukavien leffojen katseleminen on tietenkin hyvä tapa viettää yhteistä iltaa. Varsinkin pimeinä syysiltoina tai sateisina päivinä voi olla erittäin tunnelmallista käpertyä yhdessä sohvalle katsomaan jotain hyvää elokuvaa ja mutustella maukasta syötävää.

Jos leffaillasta haluaa luoda entistäkin romanttisemman, voit sytyttää huoneeseen kynttilöitä ja pimentää valot. Voit myös hankkia yhteiseen romanttiseen iltaan kaikenlaisia välineitä osoitteesta lovebuddy.fi.

Musiikin kuuntelu

Yksi hyvä tapa oppia tuntemaan toisiaan paremmin, on luoda soittolistoja toistenne suosikkikappaleista ja soittaa niitä vuorotellen.

Mikä onkaan romanttisempaa kuin olla aidosti kiinnostunut toisen mielenkiinnonkohteista!

Soittaessanne toisillenne suosikkibiisejänne voitte kertoa tarinoita niiden takaa, missä ja milloin kuulitte kappaleen ensimmäisen kerran ja miksi pidätte siitä niin paljon. Ehkä löydätte samalla myös uusia yhteisiä suosikkikappaleitanne. 

Laivaristeilyt

Suomessa on paljon erilaisia laivaristeilyjä aina pienistä saaristoristeilyistä Tallinnan ja Ruotsin risteilyihin. Risteily merellä nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta on yksi suosituimmista tavoista viettää romanttisesti aikaa. Laivasta voi myös varata hieman paremman hytin, vaikkapa sviitin, joka tuo matkaanne vielä lisäripauksen erityistä tunnelmaa.

Kokkausilta

Ruoanlaitto yhdessä on erittäin hauska tapa tutustua toisiinne tai viettää ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Voitte laatia etukäteen menuun, jonka haluatte toteuttaa ja sitten suunnata kauppaan. Ruoanlaiton jälkeen maittavan aterian voi nauttia tietenkin kynttilän valossa!

Yhteinen harrastus

Jos teillä molemmilla on jokin harrastus, josta pidätte, voitte pitää harrastuspäivän, jossa kokeilette toistenne harrastuksia. Tässä on varmasti hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Pääsette opettamaan toinen toisillenne omia harrastuksianne ja samalla saatte selville, miksi jokin harrastus on toiselle niin tärkeä. Toistenne harrastuksiin tutustuminen myös varmasti lähentää teitä yhteen.

Hemmotteluilta

Erilaiset hemmotteluillat, joihin kuuluu hierontaa, kasvohoitoa ja poreammeessa kylpemistä ovat varmasti romanttisia. Tällaisen hemmotteluhetken voi yhdistää vaikkapa hotelliloman yhteyteen ja lisätä hemmotteluun vielä hyvän illallisen hienossa ravintolassa. Monet hotellit tarjoavat valmiita paketteja pariskunnille, joihin kuuluu paljon erilaisia hemmottelupalveluja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here