Top
 

Otava Food Factory

"Otava Food Factoryn kivijalka ovat lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet huippuluokan raaka-aineet."

Olemme lomalla ja samalla olemme sulkeneet kauppahallin myymälän 14.8. alkaen. Myös Otavan tehtaanmyymälä on suljettuna 17.9. saakka. Lämmintä loppukesää, toivoo Otava Food Factoryn väki!

Lähiruokatehdas ja tehtaanmyymälä Otavassa

Otava Food Factoryn kivijalka ovat lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet huippuluokan raaka-aineet. Otava Food Factoryssa toteutuu parhaimmillaan halumme tarjota teille ruokaa suoraan pellosta pöytään. Osakkaina Food Factoryssa ovat nimittäin myös pitkäaikaiset luottotuottajamme Pienikankaan tila, Kuvalan Liha Beeffi Oy, Vertin tila, Kalliolan Luomu, Lietlahden Tila ja Kotikorven puutarha. Nämä tuottajat ovat meille henkilökohtaisesti tuttuja. Me tunnemme heidän moraalinsa työtään kohtaan, heidän tapansa kohdella kasvattamiaan eläimiä ja viljelymetodinsa ja tiedämme, että voimme yhdessä heidän kanssaan ylpeydellä tarjota tämän maakunnan puhtaimmat ja parhaimmat maut.

Käsintehtyä lähiruokaa

Otava Food Factoryn lähiruokaa – makkarat, pastramit, ribsit, kastikkeet, salsat, pikkelsit, hillokkeet, yrttipestot, marinoidut- ja savustetut kalat, sienituotteet, maustepastat, juustot… – on saatavilla Otavan tehtaanmyymälästä.

Onkohan tänään kypsennetty suussa sulavia miedosti savun makuisia härkä- tai possu-ribsejä…

Liity tykkääjiin facebookissa ja saat ensimmäisenä tietää odotetun ribsipäivän!

Otava Food Factory jakoi käyttäjän Kahvila&Leipomo Vilee julkaisun. ... See MoreSee Less

Kahvila Vileessä on perjantaisin klo 14 jälkeen ja lauantaisin koko päivän tarjolla tarjolla herkullinen viikonlopun Tapaslautanen. Lisäksi paistuvat Rustica-pizzat ja valmistuvat muhkeat salaatt...

View on Facebook

Arvoisat asiakkaamme! Jäämme kuukaudeksi lomalle ja samalla suljemme kauppahallin myymälän 14.8. alkaen. Myös Otavan tehtaanmyymälä on suljettuna kuukauden ajan, 17.9. saakka. Lämmintä loppukesää, toivoo Otava Food Factoryn väki! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Sehän ois tänään burgeripäivä Kauppahallissa. 🍔🍔 Tuuppa maistamaan ennenkuin viiään käsistä! ✋ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Onko nälkä? Meiltä löytyis tänään salaattii ja festariburgeri vitosen hintaan! Väliin tulis salaattii, pestoo ja possunkylkee nam nam.

Tuu maistaa ja nauttimaan Kauppahallin rennosta tunnelmasta 😉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Otava Food Factory Instagramissa

Click to open a larger map

Yhteystiedot

Koulutilantie 10
50100 Otava
Puh 040 1763 583
foodfactory@vilee.fi

Myyntipalvelu
myynti@vilee.fi


Tehtaanmyymälän aukioloajat

Tehtaanmyymälä avataan jälleen 17.9.2017

Ota yhteyttä