Mikä on Reiki? Helppo Tapa Terveyteen

0
2009

Parantaaksemme terveyttämme käytämme monenlaisia tekniikoita, kuten meditaatio, fyysiset harjoitukset ja ruokavalio. Näin tehdessämme sisäinen tietoisuus kasvaa. Tämä tietoisuus koskee energian virtausta kehon sisä- ja ulkopuolella sekä yhteyttä energian ja terveyden välillä. Kasvava tietoisuus todistaa ikiaikaista ajatusta “elämän- energian” vaikutuksesta terveyteemme ja sen puuttumisen vaikutuksesta sairastumiseemme.

“Elämänenergian” olemassaolo ja tarpeellisuus terveyden ylläpitämiseksi on tutkittu ja tunnustettu terveydenhoidon tieteen ammattilaisten taholta.

Kehomme ei muodostu ainoastaan fyysisistä elementeistä kuten lihakset, luut, hermot, verenkierto, elimet, rauhaset jne., vaan sillä on myös energiajärjestelmä jota kautta “elämänenergia” virtaa. Tämä hienovarainen energiajärjestelmä on muodostunut energiakehoista, jotka ympäröivät fyysistä kehoamme ja auttavat meitä käsittelemään ajatuksiamme ja tunteitamme.

Kehomme läpi virtaavan elämän energian ansiosta olemme elossa. Olemme alttiimpia sairastumaan, jos elämän energiamme on vähissä tai sen kulku on tukkeutunut. Jos elämän energiatasomme on korkealla ja sen virtaus on esteetöntä, meidän on helpompi pitää yllä terveyttä ja hyvinvointia.

Eräs energian virtausta estävä ja häiritsevä tekijä on stressi. Stressin syynä on usein ristiriitaiset ajatukset ja tunteet, jotka juuttuvat energiakehojärjestelmäämme. Näihin kuuluvat pelko, huolehtiminen, epäilys, viha, ahdistus jne. Lääketieteellinen tutkimus on vahvistanut että jatkuva stressi voi estää kehon luonnollisen paranemisen, uudistumisen ja suojautumisen. Vapauttamattoman stressin vaikutukset vaihtelevat pienistä kivuista suuriin terveysongelmiin kuten sydänsairauksiin, ruuansulatusongelmiin ja ihomuutoksiin.

Reiki-tekniikka auttaa kehoa stressin ja jännityksen vapauttamisessa kehosta syvärentoutuksen avulla. Tästä johtuen Reiki edistää paranemista ja terveyttä. Reiki tulee kahdesta japaninkielisestä sanasta – Rei joka tarkoittaa “jumalallinen viisaus tai korkeimman voima” ja Ki joka tarkoittaa “elämän energiaa”. Niinpä Reiki tarkoittaa “korkeimman ohjaamaa elämän energiaa”. Reiki hoito on tekniikka, jossa elämän energiaa siirretään omaan ja toisten energia järjestelmiin käsien välityksellä.

Reiki palauttaa energiatasapainon ja vitaalisuuden vapauttamalla fyysiset ja emotionaaliset lukkiutuneen stressin vaikutukset.

Reiki hoitaa kehon, tunteet, mielen ja hengen kokonaisuutena. Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito ja itsehoito, jota jokainen voi käyttää. Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lempeä ja ravitseva. Hoidon aikana hoidettava on täysin pukeutuneena ja lepää hoitopöydällä tai patjalla. Reiki on vaikuttava vaihtoehto tai täydennys hierontaterapioille. Reiki tukee kaikkia perinteisen lääketieteen ja täydentävien hoitomuotojen menetelmiä.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here