Lidl Poistaa Veikkauksen Pelikoneet Kaikista Kaupoistaan

0
689

Lidl ilmoitti poistavansa valtion omistaman Veikkaus Oy:n kaikki pelikoneet sen Suomen myymälöistä. Lidl on ensimmäinen kauppaketju, joka on päättänyt toimia näin.

Saksalaisen kauppaketjun myymälöissä on tällä hetkellä 250 pelikonetta ympäri Suomea. Koneiden poisto tapahtuu tänä kesänä ja saattaa johtaa miljoonien eurojen provisioiden menettämiseen yritykselle.

Lehdistötiedotteessa Lidl Finlandin toimitusjohtaja Nicholas Pennanen kertoi, että kauppaketjun päätös perustuu heidän haluunsa toimia positiivisena roolimallina ja johtaa esimerkillä. Hän painotti, että ongelmat uhkapelaamisen kanssa korostuvat kauppojen roolissa ongelman nostattajana.

Pennanen paljasti, että heidän työntekijänsä on koulutettu seuraamaan pelikoneita ja välttämään niillä tapahtuvia ongelmia. Hän uskoo, että pelikoneiden puhdistukseen ja huoltoon käytetty aika voitaisiin sen sijaan siirtää asiakaskokemuksen parantamiseen.

THL:n vuoden 2019 kyselyn mukaan 3 prosenttia suomalaisista (noin 112 000 ihmistä) kärsii uhkapeleihin liittyvistä ongelmista ja 1,4 prosenttia (noin 52 000 ihmistä) kertoi olevansa peliriippuvaisia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here