Top
 

Leipomo ja konditoriatuotteet

Leipomo Vilee

Leipomo sijaitsee kahvilan yhteydessä. Leipurimme Miina valmistaa päivittäin mm. Vileen suosittua maalaisleipää ja luomu ruisleipää, herkullisia kakkuja, pullia, piiraita, leivonnaisia, pikkuleipiä. Kaikki leivonnaisemme on valmistettu alusta asti käsin ilman lisäaineita sesongin raaka-aineita hyödyntäen.

Emme käytä missään leivonnaisissamme puoli- tai esivalmisteita, valmiita tai pakastettuja taikinoita. Emme käytä myöskään valmiita marja- tai hedelmäsoseita, marjahilloja tai -kastikkeita, lihaliemiä tai muitakaan liemiä, valmiita kastike-, jäätelö- tai täytepohjia. Myös erilaiset jauheet ja lisäaineet eivät kuulu valikoimaamme. Meille on haaste ja kunnia saada valmistaa jokainen tuote alusta asti itse. Näin voimme tarjota jokaisen tuotteen teille ylpeydellä ja rakkaudella!

Leivonnaisia myös kodin tai yrityksen tapahtumiin

Kodin juhliin; syntymäpäiville, kastetilaisuuksiin, ylioppilasjuhliin tai yritysten erilaisiin tapahtumiin voimme toimittaa leipomomme herkullisia leivonnaisia. Olemme suunnitelleet valmiita kahvimenuja joita on perinteinen kahvimenu, kansainvälistä tuulahdusta tuo international kahvimenu tai hieman hienostuneempi fino kahvimenu. Jos näistä ei löydy mieleistä kokonaisuutta niin voit esittää myös oman toiveen jonka toteutamme.

Click to open a larger map

Yhteystiedot

Raatihuoneenkatu 14
50100 Mikkeli
Puh 050 5439 562
kahvila@vilee.fi

Myyntipalvelu
myynti@vilee.fi


Aukioloajat

Ma-la 10.00 – 18.00
Su Suljettu

Ota yhteyttä