Kuinka pysyä parhaimmassa terveydentilassa

0
487

Jos terveytesi on hyvä, sinun on helppoa saavuttaa tavoitteesi. Hyvä terveys tuottaa elinvoimaa ja energiaa, välttämättömiä menestymiseen työssä ja suhteissa. Vaikka mikään ei takaa pitkää ja tervettä elämää, tässä on askelia joita voit ottaa parantaaksesi mahdollisuuksiasi.

Hanki paljon vettä elimistöösi

Ihmisen aivot ja keho koostuvat pääsääntöisesti vedestä. Vesi on välttämätöntä oikean ruumiinlämmön säilyttämiseksi, jätetuotteiden poistamiseen, ravintoaineiden imeytymiseen ruoasta, ja aivojen toiminnan säilyttämiseksi. Vesi estää ihon kuivumisen ja ennenaikaisten ryppyjen kehittymisen, mikä voi aiheuta liian vähäisestä juomisesta.

Kuinka monta unssia vettä sinun pitäisi juoda päivittäin? Tähtää puoleen kehosi painosta joka päivä pysyäksesi nesteytettynä. Esimerkiksi, henkilön joka painaa 130 puntaa tulisi juoda noin kaksi gallonaa päivässä tai 65 unssia. Enemmän vettä vaaditaan jos osallistut vaativaan liikuntaan. Et voi korvata vettä kahvilla, teellä, tai sokeripitoisella juomalla. Sinun täytyy juoda ylimääräistä vettä jos kulutat niitä sillä niillä on vastakkainen vaikutus. Koska se on johdettu ruoasta eikä ole aito liuotin, hedelmämehu ei ole myöskään sopiva korvike vedelle. 

Sinun täytyy päästä ulos aurinkoon

Voit saada liikaa aurinkoa, mutta silti tarvitsemme sitä. Auringolle altistuminen 10–20 minuuttia aikaisin aamulla tai myöhään illalla on hyödyllistä. Auringon D-vitamiini on välttämätöntä luiden terveydelle sillä se auttaa kalsiumia imeytymään kehoon paremmin. Luistamme saattaa tulla hauraita ja murtua jos emme saa tarpeeksi D-vitamiinia.

Ei ole meidän luonteenomaistamme olla sisätiloissa koko ajan. Ollaksemme tip-top kunnossa, meidän täytyy mennä ulos, hengittää raitista ilmaa, ja nauttia auringonvalosta.

Säännöllisesti liikkuminen

Kehomme kukoistaa toiminnassa ja liikunnassa. Oikeanlaisen liikunnan harjoittaminen voi viivyttää fyysistä rappeutumista. Kolme eri tyylistä liikuntaa jota tarvitsemme ovat joustavuus, aerobinen liikunta ja vahvuus. Kehomme jäykistyy vanhetessa. Liikkuvuuden ja joustavuuden säilyttäminen voidaan saavuttaa säännöllisen joogan, uinnin, taijin, tai jopa venyttelyn avulla. Sydämen ja keuhkojen kuntoileminen käyttämällä aerobisia tapoja.

On tärkeä omistaa paljon aikaa fyysiselle toiminnalle vain jos on urheilija tai osallistuu urheiluun kilpailullisesti. Liika käyttö, niin kuin missään muussa strategiassa, menettää sen tehokkuuden. Avain menestykseen on säännöstely; tämän takia sinun täytyy ottaa liikunta taukoja tai rentoutua sivuilla kuten casino.netbet.fi.

Terveiden syömistapojen säilyttäminen

Jotkut tärkeimmistä ravintoaineista jota voit saat tulevat tuoreista hedelmistä ja vihanneksista. Eri antioksidanttien muodot löytyvät eri sävyisistä ruoista; täten, laajempi valikoima eri värejä on suositetumpaa. Antioksidantit vahvistavat puolustuskykyä ja vähentävät vanhentumisen vaikutuksia. Purkki hedelmät ja vihannekset ovat vähiten terveellisin vaihtoehto, kun taas tuore ruoka on terveellisin. Raa’at ruoat kuten vihannekset, hedelmät, pähkinät, ja siemenet voivat tarjota terveyshyötyjä. Entsyymit ovat läsnä niissä, mutta ruoanvalmistus tuhoaa suurimman osan niistä. Digestive enzymes tarjoavat meille vahvistusta kestävyydessä. Yksi parhaimmista tavoista jonka voit aloittaa on salaatin syönti vähintään yhdellä päivittäisellä ateriallasi.

Tiedettäessä mistä ne tulevat, kuluttaessa raakaa lihaa on tärkeää ehkäistä bakteerien saastuminen. Hyödyt ruokien kuten koko jyvien, palkokasvien, siementen, hedelmien ja vihannesten syömisestä. Vitamiinit ja mineraalit eivät ole ainoat asiat mitä löydät raaoista pähkinöistä, siemenistä, hedelmistä ja vihanneksista; ne myös antavat energiaa. Sinun tulisi rajoittaa tai välttää pika-ruoan syömistä ja muita runsaasti suolaa, tyydyttyneitä rasvoja, transrasvaa, tai sokeria sisältäviä ruokia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here