Kuinka Merkintälaitteet ja Kulutustarvikkeet Parantavat Pakkaustulosta?

0
897

Laadukkaat merkintälaitteet ja kestävät kulutustarvikkeet parantavat merkittävästi yrityksen myymien tuotteiden pakkaustulosta. Kerromme tässä artikkelissa, miten tämä tapahtuu.

Jos sinulla on yritys, joka myy erilaisia tuotteita ja lähettää niitä kuluttajille tai jälleenmyyjille, on erittäin tärkeää, että tuotteet saapuvat perille vahingoittumattomina. Ei siis ole suinkaan ihan se ja sama, kuinka tuotteet pakataan kuljetusta varten ja kuinka pakkaukset merkitään.

Korkealaatuinen tulostusjälki ei hätkähdä pitkääkään kuljetusmatkaa, mikä auttaa varmistamaan, että tuotepakkaus löytää perille oikeaan kohteeseen ja että sen tärkeät tiedot pysyvät helposti luettavina.

Suttuinen osoite tai muut tiedot vaikeuttavat tuotteiden toimitusta oikeaan kohteeseen ja voivat siten pidentää toimitusaikaa. Pakkausten laadukkaaseen merkintään kannattaakin panostaa ja tässä laadukkaat mustesuihkumerkkaimet ovat avainasemassa.

Myöskään pakkaustarvikkeet eivät saa alkaa repsottaa matkan aikana, joten niihinkin kannattaa panostaa. Esimerkiksi laadukkaat käärintäkalvot ovat näppärä tapa pakata tuotteita turvallisesti ja tiiviisti. Arvostat varmasti juuri sinun yrityksesi käyttöön sopivia kulutustarvikkeita valitessasi henkilökohtaista palvelua, nopeita toimituksia sekä omaa teknistä tukea, joten suosittelemmekin, että tilaat pakkaustarvikkeesi alan ammattilaiselta!

Kuinka merkintälaitteet parantavat pakkaustulosta?

Laadukkaat merkintälaitteet parantavat merkittävällä tavalla yrityksen tuotteiden pakkaustulosta. Kun esimerkiksi pakkausten osoitetiedot on merkitty kestävästi ja selkeästi, on ne entistä helpompaa toimittaa perille oikeaan osoitteeseen ja kuljetusprosessi helpottuu ja nopeutuu.

Osoitetietojen lisäksi pakkauksiin voidaan merkitä esimerkiksi parasta ennen -päiväykset.

Mustesuihkumerkkaimet ovat hyvä ratkaisu erilaisten tuotepakkausten merkitsemiseen. Ne jaetaan kahteen erilaiseen luokkaan; korkearesoluutioiseen mustesuihkuun sekä jatkuvakiertoiseen mustesuihkuun. Kun tarvitaan erityisen helppokäyttöinen tulostin ja korkealaatuinen tulostusjälki, kannattaa valita korkearesoluutinen mustesuihkutulostin.

Niissä käytettävät vakiopatruunat on helppo vaihtaa, eikä patruunoissa ole käytetty lisäliuottimia. Näillä tulostimilla voidaan tulostaa myös esimerkiksi viivakoodeja, 2D-koodeja ja erilaisia logoja. Laitteet ovat myös helposti integroitavissa pakkauskoneisiin tai automaattisiin linjastoihin.

Jatkuvakiertoiset mustesuihkutulostimet toimivat musteella ja ohenteella, joista molemmille tarvitaan erillinen astia tai pullo. Nesteet tulee sekoittaa mustevaraajaan, jotta saavutetaan oikea paksuus. Tämän jälkeen musteen siirtämiseen käytetään tulostusletkua, johon muodostuvan paineen avulla muste siirtyy mustevaraajasta tulostuspäähän. Tulostuspäästä muste syötetään alustalle. Näillä laitteilla voidaan merkitä myös epätasaisia pintoja ja tulostaminen on nopeaa. Tulostuskustannukset jäävät pieniksi käytettäessä jatkuvaa mustesuihkumerkintää.

Kuinka kulutustarvikkeet parantavat pakkaustulosta?

Asianmukaiset kulutustarvikkeet suojaavat tuotteita esimerkiksi kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Ne soveltuvat tuotteiden suojaamiseen niin ulkoisen kuin sisäisenkin kuljetuksen ajaksi. Kun etsit yrityksellesi sopivia kulutustarvikkeita, kannattaa hyödyntää alan yritysten tarjoamaa henkilökohtaista palvelua sekä teknistä tukea. Niiden avulla voit varmistaa, että valitset yrityksellesi parhaat mahdolliset tuotteet.

Esimerkiksi laadukkaat käärintäkalvot, erilaiset kumilenkit ja narut, vanteutusmateriaalit ja vankat teipit ovat tärkeitä kulutustarvikkeita, joiden avulla tuotteidesi pakkaaminen onnistuu ammattimaisesti. Käärintä- eli kiristekalvo on luotettava sekä kustannustehokas tapa kääriä erilaisia tuotteita ja kuormalavoja.

Vaikka kalvo onkin ohutta, on se niin vahvaa, että se pystyy vakauttamaan kuorman. Samalla se suojelee kuormaa lialta ja kosteudelta.

Kalvoja on saatavana sekä käsin että koneellisesti käärittävinä malleina. Lisäksi tarjolla on erityisiä päällyskalvoja. Vanteutusmateriaalit on valmistettu teräksestä, polyesteristä eli PET:stä tai polypropeenista eli PP:stä. Vanteuttaminen tapahtuu kiristämällä vanne kuorman tai tuotteen ympärille. Tämä tekee varastoimisesta ja kuljettamisesta entistä nopeampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa.

Teippaaminen onnistuu näppärimmin laadukkaalla teippikoneella, joten teippien lisäksi kannattaa yleensä hankkia myös teippikone. Teipin valitsemiseen kannattaa käyttää hetki aikaa, sillä asianmukainen teippivalinta tekee tuotteiden paketoinnista ja niputtamisesta sekä laatikoiden suljennasta erityisen kestävää, nopeaa ja helppoa.

Kun pakkaaminen on hoidettu mahdollisimman laadukkaasti, voidaan tuotteet varastoida ja kuljettaa turvallisesti. Teippiä on tarjolla sekä paperiteippinä että PP- ja PVC-teippinä. Teippi on näppärä tapa myös viestintä- ja merkitsemistarkoituksissa!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here