Top
 

Kahvila

Kahvilan tarjouksia

Kahvila Vilee

Tervetuloa viihtyisään ja valoisaan kahvilaamme. Meillä voit nauttia vastajauhetuista kahveista, herkullisista itse tehdyistä ja lisäaineettomista leivonnaisista sekä kiireettömästä lounaasta. Kahvilaan on helppo tulla vaikkapa vaunujen kanssa. Meillä palvellaan asiakkaamme aina pöytiintarjoiluna.

Kahvilaa voi myös varata yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojen ulkopuolelta.

Käytämme kaikissa kahveissa luomupapuja

Käytämme vain luomu- ja reilun kaupan kahveja kahvilassamme. Suodatinkahvina on kevyesti tummapaahtoinen kahvi. Sertifioidut luomupavut ja rainforest alliance merkin saaneet pavut tulevat Etelä-Amerikasta ja Itä-Afrikasta. Espresso kahvipapuina käytämme Etelä- ja Keski-Amerikasta käsin poimittuja arabica-papuja, jotka ovat saaneet luomu ja reilun kaupan sertifioinnin. Pressopannu kahvina käytämme Mountain High kahvipapuja, jotka ovat käsin poimittuja papuja Perun ja Hondurasin kahviviljemiltä. Kahvipavut jauhetaan aina vasta valmistusvaiheessa. Näin kahvimme on aina tuoretta ja raikasta.

Meillä on runsas valikoima erilaisia teelaatuja. Onko green diamonds, vanilla bourbon vai jasmiinitee suosikkisi? Tai jokin muu ehkä? Voit testata vaikka kaikki, ja meiltä voit ostaa lempiteetäsi myös kotiin.

Click to open a larger map

Yhteystiedot

Raatihuoneenkatu 14
50100 Mikkeli
Puh 050 5439 562
kahvila@vilee.fi

Myyntipalvelu
myynti@vilee.fi


Aukioloajat

Ma-la 10.00 – 18.00
Su Suljettu

Ota yhteyttä