Kaalikeitto Ruokavalio. Kuinka Hyvä se on?

0
909

Avaimet onnistumiseen kaalisoppadieetissä ovat;

 1. Noudata dieettiä kuuliaisesti
 2. Juo ainakin 4 lasia vettä päivässä
 3. Pidä mielessä, että dieetti kestää vain 7 päivää
 4. Nauti dieetin aikana vitamiineja
 5. Tulosta/kirjoita dieetin ohjeet, jotta voit seurata sitä tiiviisti
 6. Syö runsaasti soppaa, niin paljon kuin haluat. Älä näännytä itseäsi, näännyttäminen aiheuttaa yleensä dieetin katkeamisen ja huijaamisen
 7. Kokeile soppaan erilaisia mausteita.

Päivä 1.
Syö hedelmiä niin paljon kuin haluat, paitsi banaaneita sekä keittoa. Näistä koostuu ensimmäisen päiväsi ruokavalio. Juotavaksi voit valita makeuttamatonta teetä, karpalomehua sekä vettä.

Päivä 2.
Kasviksia, valintasi mukaan niin paljon kuin haluat, ei kuitenkaan maissia eikä papuja, sekä keittoa. Ei hedelmiä tänään. Päivällisellä palkitse itsesi yhdellä uuniperunalla, johon voit laittaa vähän voita pintaan.

Päivä 3.
Päivien 1 ja 2 ruokavaliot, eli keittoa, hedelmiä sekä vihanneksia niin paljon kuin haluat. Ei kuitenkaan perunaa.

Päivä 4.
Banaaneita ja rasvatonta maitoa. Syö 8 banaania ja juo niin paljon rasvatonta maitoa kuin haluat ja tietenkin keittoa. Banaanien ja maidot uskotaan tyydyttävän makean himon.

Päivä 5.
Pihvi ja tomaatteja. Syö 300 g – 600 g rasvatonta lihaa sekä 6 tuoretta tomaattia. Juo ainakin 6-8 lasia vettä puhdistaaksesi kehosi. Syö keittoa ainakin kerran tänään. Lihan voi vaihtaa rasvattomaan kanaan. Voit myös vaihtaa toisen lihapäivän lihan kalaan, mutta vaihtoa ei saa tehdä molempina päivinä.

Päivä 6.
Pihvi ja kasviksia. Syö niin paljon rasvatonta lihaa kuin vain haluat sekä kasviksia. Voit siis syödä vaikka 2 tai 3 pihviä, jos niin haluat, sekä tuoreita vihanneksia. Ei perunaa. Syö keittoa ainakin kerran päivässä.

Päivä 7.
Tummaa riisiä, sokerittomia hedelmämehuja ja kasviksia. Taas, niin paljon kuin ikinä haluat, pidä kuitenkin huoli, että syöt keittoa vähintään kerran päivässä.

Kaalisopan resepti:

 • 6 sipulia
 • 2 vihreää paprikaa
 • 1 tai 2 purkkia tomaatteja
 • 1 varsiselleri
 • ½ valkokaali
 • (1 vähäsuolainen lihaliemi/kasviliemikuutio)

Mausta suolalla, pippurilla, persiljalla, curryllä, valkosipulilla jne.
Pilko sipulit ja laita ne kattilaan. Pilko loput ainekset sekä lisää kattilaan. Laita osa mausteista joukkoon nyt. Kaada kattilaan niin paljon vettä, että kaikki ainekset peittyvät. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 1 tunnista 2 tuntiin. Mausta lopuksi keitto suolalla sekä pippurilla.

Kaalisoppadieetin aikana tietenkin kaikki muut ruoka-aineet ovat kiellettyjä, paitsi ne mitä kunkin päivän kohdalla on erikseen merkitty.

Eli esim. leipä, alkoholipitoiset juomat. Dieetin jälkeen ei saa juoda alkoholipitoisia juomia 24 tuntiin, juomat, joissa on sokeria, makeutusaineita tai hiilihappoa. yms.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here