Aloita Terveellisempi Elämä! Irti Pikavippikierteestä ja Tupakoinnista

0
1452

Useilla meistä on ikäviä addiktioita jotka raastavat terveyttä ja haittavata hyvinvointia sekä henkisesti että taloudellisesti, kaksi ehkä ikävintä ja henkisesti sekä fyysisesti raskasta addiktiota on pikavippikierre ja tupakan poltto. Seuraavaksi annamme muutaman oivan vinkin kuinka näistä elämää haittaavista addiktioista pääsee eroon

Tupakoinnista eroon Pussit.com nikotiinipussien avulla

Huulen alle laitettavat nikotiinipussit jotka Pussit.com nettikauppa on nyt tuonut  myös Suomen tekevät tupakasta vieroittautumisen entistä helpommaksi. Pussit laitetaan ylähuulen alla samoin kuin perinteiset Odens nuuskat mitkä ovat suuressa suosiossa, mutta toisin kuin Odens, nikotiinipussit eivät sisällä lainkaan tupakka tai muita haitallisia aineita.

Ne eivät myöskään värjää hampaita joten ovat hyvin paljon esteettisempi vaihtoehto mitä perinteinen nuuska. Moni tupakoitsija ja nuuskaaja onkin päässyt tästä inhottavasta tavasta eroon näiden uusien loistavien tuotteiden avulla. Plussana voi mainita myös senkin että pussit.com sivulta löytyy monia raikkaita makuja kuten mansikkaa ja vaniljaa jotka tekevät pussien käyttämisestä entistä mukavampaa

Pikavippikierteestä eroon halvinlaina.fi vinkkien, neuvojen ja lainojen yhdistämisen avulla

Usein Lainaa netistä hakiessa sortuu ensimmäiseen vaihtoehtoon, joka ei monesti ole kuitenkaan se järkevin saatika sitten edullisin. Tästä on usein seurauksena lainakierre joissa vanhoja korkeakorkoisia lainoja paikkaillaan uusilla vieläkin edellistä korkeakorkoisemmilla lainoilla. Tämän kierteen katkaiseminen voi usein olla todella haastavaa, mutta jossain vaiheessa se on pakko tehdä.

Monesti se katkeaa kun velallisen lainat me menevät ulosottoon.

Kukaan tuskin haluaa joutua tällaiseen tilanteeseen. Tätä varten lainanhakijoiden avuksi onkin kehitetty halvinlaina.fi sivusto, joka antaa vinkkejä ja neuvoja ihmisille joilla on vaarana joutua pikavippikierteeseen. Siellä on kätevästi vertailtu eri laina palveluiden todelliset kustannukset. Näin vältyt ikäviltä sudenkuopilta ja näet suoraan mikä lainapalvelu on edullisin ja sinulle sopivin.

Jos kuitenkin olet jo joutunut pikavippikierteeseen niin tämäkään ei ole vielä mikään katastrofi. Sinulla saattaa olla mahdollisuus yhdistää useat korkeakorkoiset lainasi yhdeksi matalampi kokoiseksi lainaksi. Tällöin jokaisesta lainasta ei tule erikseen korkeita kuukausimaksuja ja käsittelykuluja, vaan maksat vain yhden lainan kuluja kerrallaan. 

Kun pääset eroon addiktioista elämänlaatu paranee huomattavasti

Tupakoinnin ja lainakierteen kaltaiset addiktiot kuluttavat sekä kehoa että mieltä, kun pääset tällaisista ikävistä addiktioista eroon niin elämänlaatusi paranee huomattavasti ja voit keskittyä paremmin itsellesi tärkeisiin asioihin kuten ihmissuhteisiin, harrastuksiin ja vapaa-ajasta nauttimiseen, älä siis mieti enää vaan ota ensimmäiset askeleet addiktioiden  hoitamiseksi ja tee elämästäsi miellyttävämpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here