7 Merkki Jotka Kertovat Ett Olet Tyls

0
3147

Ei ole mitään pahaa siinä, että haluat elämääsi rutiineja ja haluat kontrolloida menojasi ja tavoitteitasi. Mutta kuitenkin, raja tylsän ja vakavan elämän sekä kontrollinalaisena elämisen välillä on hiuksen hieno.

Ihmiset hakeutuvat mieluummin niiden ihmisten seuraan joiden he kokevat tuovan heidän parhaat ominaisuutensa esiin  –eivät niiden, jotka he kokevat tylsiksi tai joiden kanssa heillä ei ole mitään puhuttavaa. Jos olet huolissasi tästä asiasta, lue nämä seitsemän merkkiä jotka kertovat oletko sinä ehkä tylsää seuraa ja mitä voit asialla tehdä.

Olet tyytyväinen jos kaverisi joutuvat perumaan suunnitelmat

Oletko huomannut viime aikoina olleesi (salaa) tyytyväinen siitä että kaverisi peruvat illallissuunnitelmat tai peruvat ulos menon lauantai-iltana –kun olet tottunut viettämään laatuaikaa perheesi kanssa?

Meillä kaikilla on hetkemme, jolloin haluamme viettää aika ominemme, katsoen telkkaria ja syöden roskaruokaa –ja se on täysin normaalia. Mutta kuitenkin, jos olet alkanut viettämään entistä enemmän aikaa yksin, ilman ystävien seuraa, tämä voi olla merkki että olet muuttumassa tylsäksi ja että sinun pitäisi tehdä asialla jotain vielä kun voit.

Rutiineista on tullut iso osa elämääsi

Tilaatko aina samaa ruokaa, vierailet samoissa paikoissa ja menet aina samoihin baareihin ja ravintoloihin? Pelottaako kaiken uuden kokeileminen sinua ja pysyttelet mieluummin asioissa jotka ovat tuttuja sinulle?

Uusien asioiden kokeileminen (oli se sitten matka vieraaseen maahan tai yksinkertaisesti uusi mukava ravintola jonne mennä kavereiden kanssa) on jännittävää ja voi estää yksitoikkoisuutta valtaamasta elämääsi.

Jos mieluummin pysyt kotona ja tilaat edelleen samaa noutoruokaa, tämä on merkki että olet tulossa tylsäksi.

Et koskaan matkustele

Monet ovat sitä mieltä että matkailu on elämän suola ja että meidän tulisi vierailla mahdollisimman monessa maassa ja nähdä niin paljon eri ihmisiä ja kulttuureita kuin mahdollista. Hauskojen ihmisten elämässä aina tapahtuu jotain uutta, jotakin joka saa heidät loistamaan aivan eri tavalla.

Tylsä ihminen, toisaalta, ei tee taas mitään joka poikkeaisi rutiinista ja viettääkin aikaa pääasiassa töissä ja nukkuen. Ja kun siihen työ-nukkuminen –oravanpyörään on joutunut, on siitä vaikea päästä pois.

Vaikeaa mutta ei mahdotonta. Ratkaisu on helppo: sinun täytyy vain hieman nähdä vaivaa ja alkaa nauttia elämästä ja kaikesta kauniista jota sillä on varastoituna sinulle. Viime hetken matka jonnekin jossa et ole ikinä käynyt ennen! Ei sen tarvitse olla kallista, ei suuntautua ulkomaille. Kotimaassakin on paljon nähtävää niille, jotka eivät ikinä käy missään.

Kun kaverisi kysyvät mitä uutta elämässäsi on, sinulla on tapana sanoa “Ei paljon mitään”

Kun kaverisi kysyvät mitä olet tehnyt viime aikoina tai onko mitään uutta, ja aina vastaat “ei paljon mitään” tai klassinen “samaa vanhaa”, sinun pitäisi jo tietää tästä että olet hitaasti mutta varmasti muuttumassa tylsäksi ihmiseksi. Rikkoaksesi tämän rutiinin, ei sinun tarvitse aloittaa mitään extreme-harrastusta tai tehdä muutakaan radikaalia  –tarvitset vain avoimen mielen ja tee jotakin mitä et ole ennen kokeillut. On se sitten uuden kirjan aloittaminen, vieraan kielen opiskelu tai uuden harrastuksen aloittaminen. Jotakin joka on uutta, ja minkä voit jakaa kavereidesi kanssa ja saada keskustelua aikaiseksi. Loppujen lopuksi, pienikin muutos elämässäsi on parempi kuin ei muutosta ollenkaan.

Vaihdat yhtäkkiä aihetta kesken keskustelun

Tämä on myös selvä merkki että olet tylsä. Onko sinulle ikinä tapahtunut sitä, että kesken täysin normaalin keskustelun vaihdatkin aiheesta toiseen koska pelkäät, ettei sinulla ole enää siihen mitään sanottavaa ja tunnet itsesi noloksi? Jos on, tämän pitäisi ainakin saada sinut ajattelemaan. Rennot, mielenkiintoiset ja hauskat ihmiset antavat keskustelun mennä omalla painollaan; he eivät ikinä yritä muuttaa asioita, vaikka kyseessä olisi vain tavallinen keskustelu.

Olet liian vakava

On tärkeää tietää koska käyttäytyä vakavasti ja ammattimaisesti, koska tämä voi auttaa pääsemään elämässä pitkälle. Mutta on aikoja, jolloin liiallinen vakavuus on vain tylsää ja jopa häiritsevää joistakin ihmisistä. On olemassa vanha sanonta ” Sinun ei tule koskaan luottaa ihmisiin jotka eivät naura”. Yritä löytää aikaa pieneen vitsailuun ja rentoutumiseen  – vapauta itsesi ainakin silloin kun olet läheisten kavereiden ympäröimä. On tärkeää tietää koska pitää hauskaa, etenkin silloin kun henkilökohtainen elämä ja työelämä yhdistyvät. Monet unohtavat sen, että töitä ei viedä kotiin ja etenkin ongelmat työpaikalla jätetään töihin, niistä ei keskustella kotona päivällispöydässä!

Sinulla on tapana valittaa kaikesta

Tämä  viho viimeinen signaali että olet tylsä (ja ärsyttäväkin) henkilö on se, että valitat koko ajan kaikesta –jopa niistä pienistä asioista jotka ennen huvittivat sinua. Tämä on todella väsyttävää kavereillesi ja sukulaisillesi ja on tärkeää muistaa, ettei kenenkään tarvitse kuunnella jatkuvaa valitusta ongelmistasi ja valituksistasi. Jokaisella on omat kuormansa kannettavanaan; kenelläkään ei ole helppoa.

Kukaan ei pidä ihmisistä jotka jatkuvasti valittavat ja jotka näkevät aina lasin puoli tyhjänä ennemmin kuin puoli täytenä.

Miksikö? Koska valittaminen on tarttuvaa ja ihmiset eivät halua saada tätä “valitusvirusta” joka saa heidätkin näkemään kaikki negatiivisesti. Jatkuva valittaja on myrkyllinen luonteenpiirre joka ei ole pelkästään tylsää vaan ajaa myös kaverit pois jos et tee asialle jotakin.

Kumppanimme: unibet.com, nordicbet.com, novibet.fi, mrgreen.com, rizk.com

Jos huomaat itsessäsi yhden tai enemmän tässä kerrotuista signaaleista, niin todennäköisesti kavereidesi ja työkavereidesi silmissä olet tylsä henkilö. Kun kerran tunnustat tämän, olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti viihdyttävämpää ja mukavampaa elämää!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here