10 Syyt Valita Sziget

0
2362

Sziget Festivaalin portit aukeavat 11. elokuuta eli alle kuukauden päästä! Festariliput myyvät huippuvauhtia, mutta vielä ei ole liian myöhäistä tehdä lähtöpäätöstä. Jos edelleen pohdit lähtemistäsi, tässä on sinulle kymmenen syytä valita Sziget kesän 2020 festarireissuksesi.

Koko ohjelmisto

Sziget on kaikkea mitä festivaali voi seitsemän päivän aikana tarjota: maailmantähtiä päälavoilla, taidetta, hauskuutta ja alueohjelmaa ympäri saarta. Päivällä voi chillailla Sziget Beachilla, taiteilla omia matkamuistoja tai seikkailla ympäri Budapestin kaupunkia. Bileet alkavat aikaisin iltapäivällä ja kestävät siihen saakka kunnes aurinko jälleen nousee! Suunnittele oma aikataulusi kesän 2020 parhaalle viikolle Sziget-applikaatiolla, niin et missaa mitään!

Edullinen julkinen liikenne

Sziget-Budapest Citypass on suunniteltu erityisesti Sziget-kävijöille, jotka tahtovat tutkia mitä kaikkea Budapestilla on tarjota. Se sisältää ilmaisen julkisen liikenteen, ilmaiset Sziget-venematkat, vapaapääsyn sekä alennuksia kylpylöihin, museoihin, Budapestin eläintarhaan ja moneen muuhun. Lisäksi Citypassiin kuuluu ilmaiset lentokenttäbussit festivaalialueen ja Liszt Ferencin lentokentän välillä.

Citypassilla saa myös alennusta Sziget Eye Belváros -maailmanpyörän sekä festivaalin oman maailmanpyörän maksuista.

Ilmaiset puhelut

Festfone on matkapuhelin, joka auttaa Szitizenejä pitämään yhteyttä ystäviinsä festivaalilla ilmaiseksi! Festfonella voi myös pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen kotona huokealla hinnalla, sekä jakaa ja päivittää kaiken festivaalilla tapahtuvan.

Hyvät parkkipaikat

Parkkeeraaminen isossa kaupungissa on aina haaste. Szigetin järjestäjät ovat varanneet useita parkkipaikkoja saarella ja naapurustossa autolla saapuville Szitizeneille. Tarjolla on myös bussikyyditys parkkipaikan ja festivaalialueen välille. Sziget tukee vahvasti kimppakyytiä, joka on hyvä tapa säästää rahaa ja ympäristöä sekä tavata uusia ystäviä jo matkalla tapahtumaan!

Teltat leirintäalueella

Sziget tarjoaa upean paketin niille, jotka tahtovat majoittua leirintäalueella, mutta eivät halua tuoda telttaa ja leirintävälineitä mukanaan. Leirintävälineiden käyttämisen jälkeen tavarat on mahdollista palauttaa, jolloin osan maksusta saa takaisin.

Vakuutuspaketit

Szitizenit voivat valita kahdesta vakuutuspaketista. Vakuutus kannattaa ottaa, jos festarimatka onkin jostain syystä pakko perua tai jos ilmenee jotain terveyteen liittyvää, ongelmia matkatavaroiden kanssa tai jos reissussa ylipäätään joutuu jonkinlaiseen pulaan.

Vartioidut lokerot

Tärkeimpien tavaroiden säilyttäminen turvallisessa paikassa antaa täyden mahdollisuuden keskittyä viikon olennaisimpaan tehtävään: juhlimiseen. Szitizenien on mahdollista varata vartioitu lokero ja saapua paikalle huolta vailla.

Jatkobileet

Jos juhlahammasta kolottaa vielä Sziget-festariviikonkin jälkeen, on B.my.Lake Balatonin rannalla oikea valinta. Kyseessä on 3 päivää kestävä electro-tapahtuma, joka valittiin viime vuonna ”Best New Festivaliksi” European Festival Awardseissa. 130 DJtä Keski-Euroopan suurimman järven rannalla 18.–21. elokuuta!

Sziget & B.My.Lake -yhdistelmäpasseja on nyt saatavilla – lisäksi Sziget tarjoaa kuljetuksen molempiin suuntiin.

Monia majoitusvaihtoehtoja

Leirintäalue ei innosta, mutta haluaisit silti festareille? Ei huolta. Budapest tarjoaa lukuisia majoitusmahdollisuuksia. Kaupungilla on paljon hotelleja, hostelleja ja huoneistoja tarjolla. Katsele ympärillesi ja löydä paras paikka itsellesi ja ystävillesi!

+1 Yhdessä Szigetissä

Sziget järjestetään tänä vuonna 22. kerran! Jo heti alussa laaditut periaatteet eivät ole muuttuneet mihinkään: vapaus, suvaitsevaisuus, rakkaus ja monipuolisuus kiedottuna musiikkiin ja taiteeseen, joista saavat nauttia Szitizenit ympäri maailman! Koko saari muuttuu taianomaiseksi maailmaksi, jollaista et saa ikinä kokea jokapäiväisessä elämässäsi. On aika tehdä päätös!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here